Choose your language:
  Home > Australia > Sydney -
Location: Australia, New South Wales
Date of visiting: november 2001

Kasper arrived in Sydney as first place in Australia.

Kasper heeft samen met zijn introductiegroep ook een kort bezoek gebracht aan de Blue Mountains. De Blue Mountains is een nationaal park ten noordwesten van Sydney. Hij heeft ook nog een bezoek gebracht aan het Olympisch Park. Hieronder staan een aantal foto's van de eerste week van zijn verblijf in Sydney.

Sydney is de grootste en oudste stad in het land. Met een inwonertal van meer dan 4.200.000 inwoners. Ze ontstond toen kapitein James Cook in 1770 Botany Bay ontdekte. Door de Britten werd er in 1788 een strafkamp door Arthur Phillip gesticht. Met de industrialisering groeide Sydney snel en aan het begin van de 20ste eeuw had ze al 1 miljoen inwoners. De stad heeft tegenwoordig een cosmopolitische uitstraling door de grote hoeveelheid verschillende culturen in de stad.
Bezienswaardigheden:
Chinatown, Oceanworld, Sydney Aquarium, Sydney Tower, Taronga Zoo, Darling Harbour, Olympisch Park, Sydney Opera House, Sydney Harbour Bridge, Bondi Beach.
Musea:
Art Gallery of New South Wales, Australian Centre for Photography, Museum of Contemporary Art, Powerhouse Museum of Science and Design.
NoorTTravel copyright © 2001-2011